Internet
Steeds meer consumenten trachten via het internet informatie op elk mogelijk terrein te vinden. Het geeft de consument een prettig gevoel van vrijheid, ondanks het onpersoonlijk contact tussen aanbieder en consument.

Ontwikkelingen
Ook de concurrentie neemt toe. U kunt hierbij denken aan merkpolissen, direct writers, internetbankieren bij algemene banken, collectiviteiten en verkoop via supermarkten. Dat vraagt om actie van het intermediair. De vraag is alleen hoe.

Mogelijkheden
Kijkend naar het sterk toegenomen internetgebruik lag het voor de hand om via dat kanaal naar oplossingen te zoeken. Rekening houdend met de Wft, maar ook met de wens van maatschappijen om ketenintegratie te realiseren en de wensen van de consument om meer algemene informatie en inzicht in de eigen financiële producten te krijgen.

Financieel Dossier
Die website hebben wij voor u gebouwd. Tal van onderdelen worden daarbinnen centraal onderhouden en diverse onderdelen kunt u bovendien volledig zelf vormgeven. Wanneer u de diverse demonstraties bezoekt, zult u tot de ontdekking komen dat u met de Financieel Dossier-oplossingen uw klanten en uzelf veel plezier kunt doen.