Klik op een van de twee buttons rechts voor een demonstratie

Het Intermediair Domein

De hiervoor besproken licentie`s zijn volledig gericht op de consument. Het Intermediair Domein is een volledig op de tussenpersoon gericht werkdomein.

Tal van hulpmiddelen uit de dagelijkse praktijk van het financiële intermediair staan u hier ter beschikking. We willen u hier een opsomming geven, waarna u zelf via bovenstaande button na kunt gaan hoe een en ander werkt.

Beheer
Hier kunt u alle teksten uit uw website volledig wijzigen met een gebruiksvriendelijke webeditor. Dit geldt ook voor het aanpassen van hypotheekrentes en reclameteksten. Ook geeft u hier toegangscodes uit voor uw eigen klanten.

Kortom, via Beheer stuurt u voor een belangrijk deel de werking van uw internetsite aan. Dat geldt uiteraard evenzeer voor deze demo, zodat wij sommige onderdelen hebben afgeschermd.

Maar, zoals gezegd, eerst de opsomming van faciliteiten. Houdt u er rekening mee, dat een en ander mede afhankelijk zal zijn van de vraag of u alleen de website hebt gekozen, of dat u tevens de beschikking hebt over een van de intranetten?

Opsomming van faciliteiten

Tijdens het doorlopen van alle mogelijkheden zullen er ongetwijfeld vragen bij u opkomen. Aarzelt u niet de contactknop te gebruiken. Wij komen er zo snel mogelijk bij u op terug!

Voor een demonstratie van alle mogelijkheden op uw kantoor of algemene vragen kunt u contact opnemen
met Edwin Kemers via info@financieeldossier.nl of 06 - 41727947.

Indien u al weet wat u wil, dan kunt u via de button Offerte een gebruikersovereenkomst aanvragen.

Klikt u hier om de demonstratie te openenKlikt u hier om de demonstratie te openen