Internet Marketing - de weg naar het succes

» Leadportals
» Workshops
» Inschrijven leadportals

De afgelopen tijd zijn er meer spelers die met hun initiatieven (Ditzo, Allsecur, Izio, InShared enz.) tussenpersonen steeds meer buiten spel zetten op Internet en dat terwijl de rol van Internet alleen maar toeneemt. De callcenterstrategie heeft zijn langste tijd gehad. Het aantal leads is sterk gedaald en de agenda`s raken leeg. Direct Writers vergroten hun marktaandeel en banken nutten het succes van Internetbankieren uit.

Lijdzaam afwachten lijkt ons geen goede overlevingsstrategie dus bundel uw krachten met collega`s door heel Nederland. Financieel Dossier wil u graag ondersteunen bij het verwerven en behouden van klanten via het Internet. Wij zorgen voor de techniek en vindbaarheid en u geeft opvolging aan de leads en aanvragen in uw rayon. Startpagina Portals-Vergelijken.nl.

Samen kan meer bereikt worden dan alleen!
De Vergelijkingssites (in PDF) van Financieel Dossier bieden hiervoor de oplossing. Bezoek voor een uitbreide uitleg een van onze Workshops of neem direct vrijblijvend een optie en ga naar Inschrijven leadportals.

In de vakbladen
Intermediair moet wel willen investeren in internet, VVP 2009-03-25 (in PDF)
Themakatern ICT en Internet 2008, Verzekeringsblad 2008-03-27 (in PDF)
Samenwerken in Google-marketing, VVP 2008-02-06 (in PDF)
Financieel Dossier bindt strijd aan met vergelijkingssites, AssurantieMagazine, 2008-01-25 (in PDF)