Internet
De rol van internet is zeer belangrijk in de huidige samenleving en bezoekers stellen steeds hogere eisen aan een website. Met de licentie Informatief wordt op deze ontwikkeling ingespeeld door middel van uitgebreide informatie over verzekeringen, hypotheken, kredieten, sparen, beleggen en pensioenen. Ook zijn nieuwsitems, rekenmachines, offerte- en aanvraagformulieren aanwezig.

Om woningen aan te bieden kan de website uitgebreid worden met de Onroerend Goed module. De benodigde hosting, domeinnaamregistratie en e-mailadressen worden door Financieel Dossier verzorgd.

Intranet
Ketenintegratie met maatschappijen is belangrijk, maar de communicatie tussen intermediair en klanten is wellicht nog belangrijker. Met de licenties Documenten of Administratief, intranetten voor consumenten, wordt hier een invulling aangegeven. Belangrijke voordelen voor klanten zijn een totaaloverzicht van lopende verzekeringen en financiƫle producten, het volgen van de schade-afhandeling en het inzien van documenten en adviezen.

Belangrijke voordelen voor tussenpersonen zijn cross selling, het verkrijgen van totaalklanten en het eenvoudig voldoen aan de informatie- en zorgplicht. Naar wens zijn de licenties uit te breiden met de modules WFDInventarisatie, Employee Benefits en de in ontwikkeling zijnde module Hypotheekoffertes.

Documentenbeheer
De toegankelijkheid van informatie bepaalt of er efficiƫnt gewerkt wordt. Veel informatie bevindt zich in documenten zoals brieven, faxen, e-mailberichten, aanvraagformulieren, polissen en offertes. Met Financieel Dossier Lokaal kunnen al deze documenten per relatie of maatschappij digitaal worden opgeslagen.

Door automatische synchronisatie zijn de documenten zowel lokaal als op het intranet beschikbaar, waar deze, indien aangevinkt, ook zichtbaar voor de klanten zijn. Ook wordt voorzien in het scannen en digitaal ontvangen van faxen.