Klikt u hier om de demonstratie te openenKlikt u hier om de demonstratie te openen


Klik op een van de twee buttons rechts voor een demonstratie

Employee Benefits
Iedere periode is uw cliënt/ondernemer verplicht opgave te doen van het afgelopen ziekteverzuim. Als adviseur weet u er ongetwijfeld alles van hoeveel werk het geven van opgave van de omvang en het verloop van het personeelsbestand met zich meebrengt. Maar het is verplicht voor de WIA-gat-verzekering, het collectief pensioen en overige voorzieningen.

Met de module Employee Benefits kan uw cliënt/ondernemer zijn totale personeelsbestand bijhouden. De datum indiensttreding, de datum uitdiensttreding, de datum van ziektemelding, alles wordt automatisch doorgekoppeld naar de toepasselijke poliskaarten. Bij ziekte van een werknemer wordt zelfs automatisch de juiste arbodienst op de hoogte gebracht en natuurlijk wordt ook met die gegevens een database gevuld om meteen druk op de knop de ziekteverzuimregistratie te tonen. Makkelijk, voor de periodieke declaratie.

Door rechtsboven op de button Modules Relaties te klikken ziet u de zijde van uw zakelijke relatie en de button Intermediair Domein laat uw werkomgeving zien. Met deze demonstraties kunt u online de mogelijkheden ervaren.

Wilt u meer weten over deze module dan kunt u contact opnemen
met Edwin Kemers via info@financieeldossier.nl of 06 - 41727947.